top of page

P- Agency in Knack Weekend!


Tekst Lore Kimps & Foto Johan Jacobs

ELKE WEEK BRENGT KNACK WEEKEND HET VERHAAL VAN IEMAND DIE STEVIG UIT DE STARTBLOKKEN SCHIET. DEZE WEEK : ROB (35) en ERIC (32) OPALFVENS.

WIE? Brusselse broers die elk een modellencarrière achter de rug hebben. Vorig jaar zetten ze met Personal Agency zelf een modellenbureau op poten.

“Omdat het modellenwerk ons elk naar andere uitersten van de wereld lokte, verloren we elkaar soms voor lange tijd uit het oog. Rob werkte vooral in Aziatische landen, Eric in New York en Milaan. Dat maakt het eens zo fijn om nu samen te werken – en te wonen, trouwens. Vaak hebben we aan een half woord of een blik genoeg om te weten wat de ander denkt.

Door onze eigen ervaring weten we hoe de modellenwereld in elkaar zit en hoe hard die ook kan zijn. Zelf misten we wel eens persoonlijke begeleiding, en vooral op dat vlak willen met ons bureau een alternatief bieden. Jonge modellen worden vaak aan hun lot overgelaten en worden totaal onvoorbereid naar castings of naar vreemde landen gestuurd.

Wij willen het anders aanpakken en met hen omgaan als mentors: iemand die hen persoonlijk begeleidt, luistert naar hun vragen en bedenkingen en ook eerlijke feedback geeft. Bij ons zijn modellen dus niet zo maar een nummertje: persoonlijkheid en maatwerk staan voorop.

Onze voornaamste klanten zijn Belgische ontwerpers als Christian Wijnants en modehuis Natan, en jonge talenten als Doriane Van Overheem en Alter Era. Groot worden hoeft niet, integendeel – laat ons maar het boetiek-agency onder de modellenbureau’s zijn.”

www.personal-agency.com

bottom of page